267 d atgal Citata('1629523','1629523','6','3529')">Pranešti apie šlamštąŽVAIGŽDŽIŲ DUETAI
Ruta ir Mundis - nesakyk niekada (Antique - dinata dinata) Mia ir Giedrius - as tave radau (Bryan Adams & Barbara Streisand - finnaly found someone)
Mia ir Giedrius - sniegas kaip lietus (Extreme - more than words) Mia ir Giedrius - dar palauk (Bonie Tyler - total eclipse of the heart) Mia ir Giedrius - i medi 3 kartus (Guns'n'Roses - knocking on heaven's door) Karina ir Audrius - liksi mano sirdyje (Elvis Presley - always on my mind)
Karina ir Audrius - ups ir vel pridariau (Britney Spears - oops I did it again)
Vilija ir Ramunas - aciu, kad esi (Bryan Adams & Mel C - when you're gone)
KITI ATLIKĖJAI IR GRUPES
4Fun - kur Neris ir kur Nemunas (Boney M - rivers of Babylon) Aiste Pilvelyte - su tavimi (Carola - invicible - (Eurovizija 2006, Svedija)) Aiste Pilypaite - ding digi dong (Teach in - ding a dong) Asta Pilypaite - mano saldainiuk (Millie Small - my boy lollipop) Arina - as noriu selti (Donna Summer - hot stuff) Balius - Laikas bėga (obladi oblada) (The Beatles - obladi oblada) Braskes - sampanas (Katya Lel - krestiki noliki) Braskes - aukso medalis (Sasha projekt - white dress/ beloje plate) Edmundas Kucinskas - pasilik (Micheal Bubble - sway) Edmundas Kucinskas ir Inga Valinskiene - meiles laiptai (Julio Iglesias - Manuela) Exs - myliu (Lee Ann Rimes - right kind of wrong) Inga Valinskiene - dingo (Juanes - la camisa negra) Irena Starosaite - kai skamba gitaros (Banarama - venus) Irena Starosaite - tu nebuvai salia (Pilar Montenegro & Gizelle D 'Cole - tomalo suave) Kaip saule balta (Suzi Quatro & Smokie - stumblin in) Keistuoliu teatras - kaip man sunku (Bonnie Tyler - it's a heartache) Marijonas Mikutavicius - geriausi musu vakarai (Bryan Adams - summer of 69) Merunas ir Valinskiene - svajone lik sveika (Demis Roussos - goodbye my love) Mia - lig siol tave myliu (No angels - I'm still in love with you) Mia - jei meile i sirdi ateis (Julija Savicheva - yesli v serdce) Radzi - balti balandziai (George Baker - una paloma blanca) Stasys Povilaitis - mylėk mane (Elvis Presley - love me tender) Viktorija - juros perlai (Arebesque - in for a penny, in for a pound) Viktorija - melyna banga (Arabesque - Billy's barbeque) Vilija - as bloga (Meredith Brooks - bitch) Violeta Riaubiskyte - man reikia taves (Tina Turner - the best) Violeta Riaubiskyte - pas tave einu (Lara Fabian - I will love again) Violeta Riaubiskyte - lele (Sandie Shaw - puppet on a string) Violeta Riaubiskyte - sugrizk (Spagna - call me) Violeta Riaubiskyte - norim prezidento (Kylie Minogue - locomotion)
|